onsdag 30 maj 2012

Strength Project

Har hittat en serie filmer på youtube som gör mig pepp varje gång. De är inte bara ruskigt starka och funktionellt vältränade. Det har roligt också!

Kolla in:

Lättpåverkad som jag är så funderar jag nu på köra både crossfit och akrobatik till hösten. Problemet, förutom tid såklart, är att det kostar en hel massa. Akrobatik/gymnastikträningen på SSIF är inte så farligt dyr. Crossfit kostar däremot typ 7000 per år vilket inte känns riktigt rimligt. Alternativet är att utrusta min lägenhet med ett hemmagym och träna livet ut mig på egen hand. Chinsstång, matta, ringar och ribbstol skulle inte vara helt fel.

Har förresten hittat romerska ringar på träningsspecialisten.se som bara kostar 249 kr. Det vore så coolt att köpa med ringar till Almö-Lindö för att träna lite överkroppsstyrka med. Kör man en stund om dagen i sådana så borde resultaten komma ganska snabbt. Frågan är om det är mer värt än en matta eller om jag ska försöka få tag i både och. Har dock inte hittat några billiga genomslagståliga mattor än...

Nej, dags att komma igång. Kolla in Strength Project, det är så värt det!

1 kommentar:

  1. Men skojar du, eller! Sjukt pepp man blev nu då! Underbart!

    SvaraRadera